Nieuws

 


Foto's Melderse Examenfuif 2012

Uitgegeven: dinsdag 24 juli 2012 om 11:00

De Melderse Examenfuif is ook dit jaar weer gezellig verlopen. Ondanks de zeer natte wei en het wat lagere bezoekers aantal, is de examenfuif toch toch goed verlopen. De foto's van de Melderse examenfuif zijn hier te vinden.

Op zaterdag stond het beach volleybal toernooi gepland. Vanwege de grote hoeveelheid regen is dit verplaatst naar het MFC. 8 Teams streden hier om de eerste KPJ indoor volleybal trophy. Uiteindelijk mocht Brise one Touch zich tot kampioen kronen.

'sAvonds was er voor de eerste keer Preipop. Het terrein was zowaar nog natter dan op vrijdag, maar dat mocht de pret niet drukken. Christopher Green, Once Again en Otherwise zorgden voor een goede stemming en tussendoor draaide Der Mini und Herr Schinke de avond aan elkaar. Als special act was daar niemand minder dan gool old Lei vaan de Prei (aka Lei Spreeuwenberg) met een paar goede nachtgedachten en de prijs (of preis) uitreiking van het volleytoernooi.

KPJ Melderslo wil alle vrijwilligers, de buurt en iedereen die op welke manier heeft bijgedragen aan het slagen van de examenfuif en preipop hartelijk bedanken!!


Programma Melderse examenfuif 2012

Uitgegeven: zaterdag 16 juni 2012 om 15:30

De examens zijn ondertussen achter de rug en iedereen heeft zijn/haar uitslag binnen. Ook zijn de eerste posters en flyers voor de examenfuif al gesignaleerd. Dus hoogste tijd om het programma bekend te maken.

Na o.a. Random, Rattlesnake Shake en Schandalica zal de Lifeline dit jaar voor de livemuziek zorgen. DJ duo Nachtburgermeesters zal dit jaar achter de draaitafel staan. De poorten zullen op 13 juli om 20:00 uur open gaan en het feest zal doorgaan tot 01:00 uur.

Voor meer informatie over deze bands, zie Dj's & band

De voorverkoop is inmiddels begonnen. Kaartjes kunnen voor 16 euro gekocht worden bij café 't Tunneke in Melderlso en Ijssalon Passi in Horst. Als de Melderse Examenfuif in de voorverkoop nog niet uitverkocht is, bedraagt de entree bij de dagkassa 18 euro. Maar, let wel: Vol = Vol! Bij binnenkomst krijg je 12 consumpties. Fris is gratis. Voorverkoop sluit op donderdag 12 juli om 22:00. Voor meer info zie "kaarten"

Op zaterdag 14 juli is weer het 2 jaarlijkse beach volleybal toernooi. De inschrijving hiervoor is geopend. Voor meer info en inschrijfmogelijkheden zie "beachvolley"


Melderse Examenfuif 2012 op vrijdag 13 juli

Uitgegeven: zaterdag 28 april 2012 om 14:11

Ook in 2012 komt er weer een Melderse Examenfuif. Dus pak allemaal jullie agenda er maar eens bij en blader of scroll naar vrijdag 13 juli en zet er groot neer: Melderse Examenfuif 2012!!

Tot op heden is er over de programmering en entree nog niets bekend. Hoe deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Namens KPJ Melderslo allemaal heel veel succes bij de examens!!


Nieuws Archief

Uitgegeven: Zaterdag 16 juni 2012 15:30

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws 2011, klik hier

Nieuws 2010, klik hier

Nieuws 2009, klik hier

Nieuws 2008, klik hier

Nieuws 2007, klik hier

Nieuws 2006, klik hier