Nieuws

Foto's examenfuif online!

Uitgegeven: Zondag 8 juli 2007 14:00

De Melderse examenfuif is weer voorbij. Het was een zeer geslaagd feest. Ondanks het kleine beetje regen en de koude wind is alles perfect verlopen. Iedereen die mee heeft geholpen met opbouwen, afbreken en werken op de avond willen we nog een keer bedanken inclusief iedereen die aanwezig was voor de goede sfeer. Bij een goed feest horen natuurlijk foto's. Er zijn door 2 personen foto's gemaakt op deze avond. Deze zijn te vinden onder het kopje foto's. Overige informatie is te vinden op de site voor de examenfuif.

 


Foto's Joek online!

Uitgegeven: Dinsdag 8 juni 2007 14:30

Ja ja het is zover, foto's van de uitwisseling met Joek staan op de site. Het zijn er best veel maar ze waren allemaal de moeite waard om te laten staan. De foto's waar geen KPJ leden opstonden hebben we verwijdert.

Tevens is de site bijgewerkt. Geschiedenis is bijgewerkt, het bestuur en de examenfuif site is voorzien van nieuwe informatie en er staan nieuwe filmpjes op. Dus geen ijsjes :) jammer hè! Ik hoop dat jullie er allemaal blij mee zijn.

 


Mega Site Update part 1

Uitgegeven: Dinsdag 15 mei 2007 23:59

Zoals jullie al gemerkt hebben was er de laatste tijd nog niet veel te vinden op de nieuwe kpj site. Ik zit al ongeveer een jaar te beloven dat er een update komt. Na aandringen van het bestuur en een deadline die me een paar dikke ijsjes kost ben ik toch maar begonnen. Op dit moment werken nog niet alle knopjes. Het knopje bestuur en giller werken bijvoorbeeld nog niet. De geschiedenis is nog niet up to date, de fotosite moet in de stijl van de huidige site gemaakt worden en zo zijn er nog wel meer kleine dingen die nog aangepast moeten worden. Een grote verandering is dat de muziek voortaan standaard uit staat in zowel de rode als blauwe site. Dit ook op verzoek van enkele kpj leden. Dit zorgt er bovendien voor dat de kpj site sneller laad in het begin. Ook zijn er enkele knopjes bijgekomen zoals bestuur en video's. Onder bestuur komt alle benodigde bestuursinformatie, dit is handig voor leden of bijvoorbeeld andere organisaties. In het kopje video's kun je leuke video's vinden uit het dorp en nog wat andere leuke dingen. Op de gehele site zijn de e-mailadressen als plaatje te zien, dit om spambots te ontwijken. Helaas kan ik nog steeds niks doen aan de reclame op de site, dit komt door de gratis onderdelen die we gebruiken zoals de poll, het forum en de site statistieken.

Mocht er nog iemand leuke ideeën of andere leuke dingen zoals filmpjes voor op de site hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik hoop dat jullie er veel plezier mee beleven, Mark Wijnen.


Datum Examenfuif 2007 bekend!

Uitgegeven: Dinsdag 15 mei 2007 21:00

De Melderse examenfuif zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 6 juli. Net als vorig jaar zal dit jaar Dj Basz weer zijn kunsten vertonen. Als band hebben we dit jaar De Smucks gekozen. Binnekort komt er meer informatie over de smucks op deze site. Ook zal de voorverkoop zo snel mogelijk van start gaan. Via deze site is het wel al mogelijk kaarten te bestellen.

 

 

 


Foto Update

Uitgegeven: Maandag 26 februari 2007 21:06

De carnaval is weer voorbij en aangezien er al ruime tijd geen foto's meer op de site zijn verschenen is het tijd voor een mega update. Het pannekoekenfestijn, beachen, sint en piet, beugelen, theorieles, einhoven, carnavalswagen bouwen, optocht en carnaval staan er allemaal op. Ik hoop eind van de week ook nog nieuwe muziek toe te kunnen voegen. Veel plezier met kijken.

 

 

 


Bingo-Night

Uitgegeven: Maandag 11 december 2006 19:06

Ja ja, na de carnaval is het weer tijd voor nieuwe activiteiten. Eén van die activiteiten is de Bingo-Night. Iedereen is natuurlijk van harte welkom en er zijn mooie prijzen te winnen. Hiernaast staat de flyer. Deze is in het groot te bekijken door erop te klikken!

 

 

 

 

 


Christmasparty

Uitgegeven: Maandag 11 december 2006 19:03

Binnenkort is het weer zover, de jaarlijkse christmasparty bij de kpj. Deze is op 22 december. Voor dit feest is een mooie flyer gemaakt die hier rechts staat. Klik op de flyer om hem volledig weer te geven.

 

 

 

 

 


Foto update op de site

Uitgegeven: Donderdag 23 november 2006 21:00

Er staan veel nieuwe foto's op de site, zo staan de foto's van Den Bosch en de Dropping erop, maar tevens staan er foto's van de shuffle en van de Perdemert op de site. Dit alles is te vinden onder de fotosectie van de site.

 

 

 


Nieuwe foto's Examenfuif 2006 en nieuwe Muziek

Uitgegeven: Dinsdag 5 september 2006 17:00

Eindelijk is het weer zover, een nieuwe site update. De foto's van de examenfuif die Jeroen S heeft geknipt staan erop. Bovendien staat er nieuwe muziek op de site. Ik hoop dat jullie er blij mee zijn. Ik hoop snel nieuwe updates aan de site toe te voegen maar het kost best veel tijd dus weet niet hoe lang dit gaat duren.

 

 


Foto's Examenfuif, Beachvolley en dorpsfeest online!

Uitgegeven: Maandag 10 juli 2006 15:44

De examenfuif is nog maar net afgelopen en de foto's staan al online. Het was weer een geweldige avond waarbij alles goed was geregeld. Koud bier, goed weer, voldoende toiletten, veel gezellige mensen en natuurlijk een goede sfeer. Alle ingrediënten voor een geslaagd feestje. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk foto's online te zetten dus misschien sta jij er ook wel tussen!

Op zaterdag was het beachvolleytoernooi. Dit was net als de examenfuif tot in de puntjes verzorgt. Er deden maar liefst 24 teams mee. Het team "weej wille ozze beker terug" heeft het toernooi gewonnen. Alleen de teamnaam snapten we niet toen we met opruimen zondags hun gewonnen beker nog tegen kwamen. Later begrepen we het pas toen krotje kwam en zei: ..... je raad het al. Na het beachvolley was er aansluitend het dorpsfeest met onder andere de Cornetto's, DJ's disco Frank en DJeroen en gastoptredens van verschillende BM'ers. Van deze avond zijn natuurlijk ook mooie foto's te bezichtigen


KPJ Feesten, Examenfuif, Beachvolley

Uitgegeven: Donderdag 15 juni 2006 19:30

Zoals sommigen van jullie al gemerkt hebben zijn er op dit moment 2 nieuwe sites ontwikkeld voor de KPJ. Dit is de site van KPJ Melderslo, hier zal dus alle informatie omtrend activiteiten, leden en andere dingen op komen. Voor de KPJ Feesten, waar dus ook de Examenfuif en het beachvolleytoernooi met aansluitend de feestavond onder vallen is een andere site gemaakt. De sites lijken veel op elkaar, het enige verschil is dat de ene site rood is, en de andere blauw. Verder hebben beide sites hun eigen forum, eigen poll, en natuurlijk andere informatie. Vanuit het menu aan de linkerkant van de site kan gekozen worden voor examenfuif of beachvolley. Deze linken allebei naar de nieuwe site. Wil je meteen naar de site van de examenfuif of het beachvolleytoernooi, klik dan op de volgende link. Website examenfuif/beachvolley!. Ik hoop dat ik hiermee voldoende informatie heb gegeven over de nieuwe websites, en allemaal tot ziens op de examenfuif. Mvg Mark Wijnen