Nieuws

Foto's examenfuif online!

Uitgegeven: Maandag 14 juli 2008 19:00

De Melderse examenfuif is weer voorbij. Het was een zeer geslaagd feest. Het weer was in het begin niet best maar gelukkig was er een grote tent waar iedereen in kon. Later klaarde het weer helemaal op. Iedereen die mee heeft geholpen met opbouwen, afbreken en werken op de avond willen we nog een keer bedanken inclusief iedereen die aanwezig was voor de goede sfeer. Tijdens het feest zijn foto's gemaakt. Deze zijn te vinden onder het kopje foto's. Er staan tevens foto's online van het beachvolley toernooi en het dorpsfeest van zaterdag.


Slotactiviteit BBQ

Uitgegeven: Dinsdag 27 mei 2008 21:50

Het KPJ seizoen zit er weer bijna op. Vrijdag 6 juni is de slotactiviteit met daarbij een barbeque. Klik voor een vergroting van de flyer op het plaatje hiernaast. Opgeven kan tot en met 28 mei. Overdag zullen er een paar simpele spelletjes zijn bij de jop en s'avonds een barbeque. Na deze avonden zullen er in juni nog vrije avonden zijn zolang er anmio is. In de week voor de examenfuif gaan we beginnen met opbouwen. Kom gerust een handje helpen want vele handen maken licht werk!

 


Fotoooos!!! En Meer..

Uitgegeven: Dinsdag 27 mei 2008 21:45

Het heeft lang geduurt maar eindelijk staan de foto's van de Hollandse Avond erop. Maar dat is niet alles natuurlijk. De foto's van het bestuursuitstapje staan online, foto's van het de proefavond (bier etc.) en foto's van het zaalvoetballen. Ook staan zijn er nieuwe filmpjes online, van de kpj zelf (Hollandse Avond en bestuursuitstapje) en wat filmpjes van of door Melderslo gemaakt. Ook is de agenda bijgewerkt, de ledenlijst up to date en is Niek Christiaens toegevoegd aan het bestuur. De meesten zullen inmiddels wel de nieuwe giller hebben ontvangen. Ik probeer deze ook digitaal beschikbaar te maken. Verder zal deze week de examenfuif site bijgewerkt worden.


Programma update

Uitgegeven: Woensdag 26 maart 2008 20:30

Hierbij flyers voor enkele activiteiten van komende weken. Klik op het plaatje voor een vergroting. Ze staan op volgorde van datum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Foto update

Uitgegeven: Vrijdag 18 januari 2008 18:00

Eindelijk is het weer zover, nieuwe foto's! Eind 2007 is de Crazy Dinner georganiseerd wat erg leuk was. Het eten was erg lekker alleen het oppeuzelen soms wat lastig maar dat was juist de bedoeling. Uiteraard kon de organisatie wel normaal eten. Een week erna hebben we wat champagne gedronken met de nieuw/oudjaarsborrel waar overigens geen foto's van zijn. Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de nieuwe KPJ prins. Het was erg druk en gezellig op de avond, met uiteraard dank aan Café 't Tunneke waar deze geweldige avond plaatsvond. Het uitkomen werd vergezeld door spectacularie optredens van de Cornetto's en Appie Hein. Dit jaar hebben we uiteraard weer een geweldige prins zoals altijd. Na er enkele jaren dichtbij te hebben gezeten is hij het dit jaar toch eindelijk geworden: Prins LOEKIE d'n ierste! Veel plezier met de foto's!


Sint en Piet bij de KPJ

Uitgegeven: Dinsdag 4 december 2007 18:55

Afgelopen vrijdag was het weer zover. Sinterklaas was bij de KPJ met de pietjes. Uiteraard hadden de pieten weer goed werk verricht door het hele jaar alle nieuwtjes over de leden te onthouden. De pieten hadden veel onthouden dit jaar want sommige deelnemers zaten erg te zweten bij sint op de bank. Gelukkig heeft iedereen toch nog een cadeautje gekregen en het leukste gedicht is beloond met een extra cadeau. De foto's van dit evenement zijn vanaf nu te bekijken. Bovendien is het kopje bestuur bijgewerkt. Alle bestuursleden staan er nu met een foto op!

 

 

 


Nieuwe seizoen begonnen!

Uitgegeven: Woensdag 26 september 2007 16:43

Het KPJ seizoen is alweer enige tijd bezig en de eerste activiteiten zijn al geweest. Tijd voor foto's natuurlijk en voor wat hippe nieuwe muziek. Er zijn 5 fotomapjes bijgekomen. Ten eerste bij de KPJ foto's 2007 het paintballen en de coicktailavond. Bij geen KPJ foto's zijn er 3 mapjes namelijk: Rood-wit weekend, de trainingsdag van het voetballen en nog wat overige foto's die afgelopen tijd gemaakt zijn. Hopelijk wordt dit seizoen weer net zo leuk of zelfs nog leuker als vorig jaar!

 


Nieuws Archief

Uitgegeven: Woensdag 26 september 2007 16:40

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws seizoen 2006/2007, klik hier