Nieuws

Foto's SkiŽn online

Uitgegeven: Zaterdag 27 juni 2009 16:45

Vrijdag 26 juni zijn een groot aantal leden gaan skiŽn in Bottrop. Het was er niet echt weer voor, want het was zo'n beetje de warmste dag van het jaar. De meeste hebben dan ook geen ski latten aangeraakt, maar verkoeling gezocht bij het bier.

Dit was de laatste activiteit van het seizoen. De examenfuif komt eraan en daarna beginnen we in september weer!!!

 


Foto's bestuursuitstapje online

Uitgegeven: Maandag 22 juni 2009 21:45

De foto's van het bestuursuitstapje van zaterdag 20 juni staan online. Na een maaltijd bij Lee reed er een bus voor die pas weer stopte in Valkenswaard. Hier heeft het bestuur en de commissies een gezellige avond gehad. Alleen de terug weg zat wat tegen, want de taxi was ruim een uur te laat, met als gevolg dat iedereen zijn bed pas zag toen het alweer licht begon te worden.

Maandag 6 juli wordt er begonnen met het opbouwen van de Melderse Examerfuif. Dus iedereen die na het eten tijd heeft kan mee komen helpen. Dus heb je tijd, kom even langs en pak mee aan waar nodig is!! We hebben meer als 100 leden, dus als iedereen even wat komt doen zijn we ook zo klaar. Dit geldt ook voor de zaterdag na de fuif als er afgebroken moet worden. Dus leden, laat je van je goede kant zien en kom mee helpen!!!


Vrijdag 12 juni thema avond: Defcon Pre-Party

Uitgegeven: Dinsdag 9 juni 2009 19:40

A.s. zaterdag barst op Almere-strand het jaarlijks terugkerende evenement DEFQON.1 weer los. Een aantal kpj'ers gaat ook weer deze keer een dagje 'hakken en zagen'. Om de sfeer er alvast in te krijgen en om iedereen bekend te maken met de defqonsferen zullen we a.s. vrijdag vast beginnen met het feest. Vanaf 21.00 uur wordt je door de organiserende groep verwacht op deze thema-avond. Zorg dat je je gezicht laat zien en snoep mee van al het lekkers!

 


Voorbereiding Melderse examenfuif in volle gang

Uitgegeven: Dinsdag 26 mei 2009 20:15

Al een tijdje zijn de voorbereidingen voor de Melderse Examenfuif 2009 in volle gang. De examenfuif wordt dit jaar gehouden op vrijdag 10 juli. De DJ voor het feest is bekend: Maik Cox. uit Horst. Verder begint de kaartverkoop op 3 juni. Wil je helemaal op de hoogte blijven, neem dan een kijkje op de website van de Melderse Examenfuif

Verder is de agenda voor de komende tijd ook weer bijgewerkt. Wil je weten wanneer er weer een interessante activiteit gepland is, kijk dan in de agenda. Maar pas op: het kan wijzigen!!


Foto's Autospeurtocht en opening nieuw KPJ lokaal online

Uitgegeven: Zaterdag 02 mei 2009 17:26

Na een tijdje weer een foto update. De foto's van de autospeurtocht en de openingsactiviteit in ons nieuwe lokaal staan online. Ons lokaal werd deze avond goed ingewijd door onze Appie Hein. Hij had zijn beste pakje voor de dag gehaald en probeerde de stemming er goed in te brengen. De meeste leden waren echter zo onder de indruk van het nieuwe lokaal dat ze iets minder aandacht hadden voor Appie. De poll is aangepast: geef je reactie over het nieuwe lokaal.

In het KPJ lokaal hangt een lijst om je op te geven voor de activiteiten van de komende tijd. Een paar mededelingen hierover: Het skieën in Bottrop is verplaatst naar 12 juni. Het weekendje naar JOEK gaat niet door omdat er weining opgaves waren. Er zijn te veel andere activiteiten.


Foto's slot activiteit jeugdhuis online

Uitgegeven: Dinsdag 24 maart 2009 20:30

Vrijdag 20 maart was onze aller aller allerlaatste avond in het jeugdhuis. Dit moest gevierd worden. Een heuse dienstenveiling werd georganiseerd. Onze veiling meesters hadden het strak in de hand en de leukste diensten gingen voor de mooiste prijsjes onder de hamer.

Onder het kopje kun je zien wat de activiteiten voor de komende tijd zijn. As vrijdag is de ledenvergadering in het MFC. Iedereen wordt verzocht aanwezig te zijn. De regels van het MFC zullen worden uitgelegd.

10 april is er weer een auto speurtocht. Opgeven kan bij Marjon. Graag ook aangeven of je kun rijden


Foto's Uitkomen KPJ prins online

Uitgegeven: Zaterdag 28 februari 2009 18:31

De Carnaval is weer voorbij. En ook dit jaar hebben we weer een prinselijk trio die ons goed vertegenwoordigd hebben. Prins Staar (Peter van Ooijen) ging voorop samen met zijn adjudanten Wendy en Jenny. Het prinsenbal was een geslaagd feest waar ook weer de nodige foto's zijn gemaakt. Deze staan nu online. Geniet er maar weer van en denk terug aan de Carnaval.

Een belangrijk punt wat iedereen in zijn agenda moet schrijven is de leden vergadering. Die is dit jaar op vrijdag 27 maart in ons nieuwe lokaal in het MFC. Er wordt verwacht dat iedereen komt. Tijdens deze vergadering zullen de nieuwe regels die bij het gebruik van het MFC horen worden toegelicht.


Flyer uitgegeven

Uitgegeven: Donderdag 15 januari 2009 20:30

Het carnavals seizoen is weer begonnen. De Prins is al uit dus het is de hoogste tijd om onze prins ook te vervangen. Prins Loekie heeft het geweldig gedaan het afgelopen jaar. Wat een spreker is die man. Wil je weten wie de nieuwe KPJ prins(es) wordt, kom dan vrijdag 23 januari naar het Tunneke. Alle leden worden verwacht, want ook jij kunt de nieuwe heerser(es) over het KPJ carnavals rijk worden!!! (klik op de foto om hem te vergroten)

 


Foto's Christmas Party online

Uitgegeven: Maandag 22 december 2008 20:07

Zo net voor de feestdagen hebben we bij de KPJ al flink afgetrapt met onze kerstparty. Het was weer een geslaagde avond, vol sfeer, mega grote prijzen bij de tombola en de nodige drankjes. De meeste hadden zich zelfs aan de dresscode gehouden en stonden er chic op. De foto's van deze avond zijn nu te zien in het foto album. Verder wenst de KPJ iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. De volgende activiteit is de nieuwjaars borrel op 2 januari.

 


Foto's Sinterklaas avond online

Uitgegeven: Maandag 08 december 2008 20:15

Vrijdag 28 november kwam Sinterklaas een twintig tal KPJ leden en twee uitwisselings dames verblijden met een bezoek. De Sint was goed gezind en had twee pieten meegebracht en natuurlijk zijn speciale KPJ versie van zijn grote boek. Het boek stond ook dit jaar weer vol met weetjes en feitjes over onze leden. Aan het einde van de avond ging iedereen met een leuk kado en een toepasselijk gedicht naar huis. De foto's van deze avond zijn vanaf nu te zien in het foto album.

 


Flyer uitgegeven en foto update

Uitgegeven: Zondag 30 november 2008 21:00

Op vrijdag 12 december is er weer een sport activiteit gepland. We gaan helemaal terug naar de basisschool jaren en gaan lekker apenkooien. Als hier geen animo voor is gaan we voetballen. De keus is aan jullie. Opgeven kan bij Heleen. Voor meer info zie de flyer. (om te vergroten, erop klikken). Verder is er ook een foto album update. Er staan enkele foto's op van het bestuurs uitstapje.

 

 


Flyer uitgegeven

Uitgegeven: Woensdag 26 november 2008 21:35

Op vrijdag 19 december ligt er waarschijnlijk nog net geen sneeuw, maar toch zijn we bij de KPJ dan al in de kerststemming. Net als de afgelopen jaren is er weer een Christmasparty!!! Dit jaar geen Crazy diner, maar een gezellige avond in een typische kerstsfeer. Voor meer info zie de flyer. (om te vergroten, erop klikken)

 


Foto Album up to date

Uitgegeven: Zaterdag 22 november 2008 16:45

Eerste bericht van de nieuwe website beheerder. Het foto album is aangepast en helemaal up to date inclusief het vat leegmaken bij het Paradijs. Het foto album is nu geïntergreerd in de site en ziet er nu netjes uit.

 

 

 

 


Site update gaande

Uitgegeven: Dinsdag 18 november 2008 21:16

Het KPJ seizoen is alweer enige tijd bezig en de eerste activiteiten zijn al geweest. Tijd voor foto's natuurlijk dachten jullie. Helaas door een drukke tijd is hier weinig van gekomen. Binnenkort wordt de KPJ website overgedragen aan Ruud Alaerds die dan gaat proberen alles wel op tijd bij te werken. Op dit moment kan het daarom zijn dat er enkele dingen op de site niet goed functioneren. Zo doen de foto's het tijdelijk niet vanwege een grote update. Ik hoop zo snel mogelijk de site klaar te maken zodat Ruud hem voortaan makkelijk bij kan houden. Uiteraard blijft het forum gewoon werken tijdens de update.


Nieuws Archief

Uitgegeven: Dinsdag 18 november 2008 21:12

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws seizoen 2007/2008, klik hier

Nieuws seizoen 2006/2007, klik hier