Nieuws

 


Hypnose show: Foto's online

Uitgegeven: zaterdag 12 juni 2010 16:30

De eerste foto's van de Hypnose show staan online. Het was een geslaagde avond. Tijdens de show stonden veel leden en niet leden met open mond te kijken naar alles wat er gebeurde. Uiteindelijk bereikte vier personen het juiste level van hypnose om goed aan de show mee te doen. Dit leidde tot hilarische taferelen. Als het goed is volgen er binnenkort meer foto's en hopelijk ook nog wat filmpjes.

Op vrijdag 11 juni komt Jos Claus (bekend van "ik weet wat jij deed") naar de KPJ voor een hypnose show. Een paar jaar geleden is Jos ook al een keer naar de Melderse gekomen en dat optreden was een groot succes. Wie herinnert zich niet hoe snel Luuk zijn broek andersom kon aantrekken of hoe Ron kaarsrecht tussen twee stoelen bleef liggen? Kom dus allemaal vrijdag 11 juni naar de KPJ. De show begint om 21:30. Het is een open activiteit, dus neem iedereen die je kent mee!!

Klik op de flyer hiernaast om het te vergroten.


Datum Melderse examenfuif 2010 bekend

Uitgegeven: woensdag 7 april 2010 20:30

Ook dit jaar is er weer een Melderse Examenfuif. Deze wordt gehouden op vrijdag 9 juli. Dus houd deze avond vrij in je agenda!!

Meer informatie volgt via:

Www.kpjmelderslo.nl/examenfuif.

Tot 9 juli!!


Bier-Bitterbal-Beugelke-plezier avond

Uitgegeven: woensdag 24 maart 2010 20:00

De foto's van deze zeer geslaagde avond staan nu online. Er zijn rake klappen uitgedeeld, maar het lijkt erop dat toch iedereen redelijk ongeschonden uit de strijd is gekomen.

Vrijdag 26 maart vindt bij het Beugelke een spetterde KPJ activiteit plaats: De Bier-bitterbal-Beugelke-plezier avond. We vertrekken gezamelijk om 20:30 bij ons KPJ lokaal. Degene die de weg zelf weten mogen natuurlijk ook later komen. De 10 eurootjes entree graag voldoen aan Jeroen Surminski bij binnenkomst.

Dus allemaal tot vrijdag!!!


Thema avond: Hawaii

Uitgegeven: zaterdag 06 maart 2010 11:11

Foto's van deze avond staan nu online. Net als nog wat foto's van het uitstapje naar Walibi World van afgelopen oktober.

Voor iedereen die het helemaal gehad heeft met deze winter en toe is aan flink wat zon en warmte: Goed nieuws, het wordt zomer!!! Vrijdag 12 maart is er weer een thema avond bij de KPJ. Het thema is Hawaii. Dus zon, cocktails, hoge temperaturen en zomer kleding. Als je daar niet vrolijk van wordt?!?! Alle winterse ellende ben je vergeten na deze avond. De avond wordt georganiseerd door Mark W en friends (VC ?????). Aanvang 20:30 in het KPJ lokaal.

klik op de flyer om hem te vergroten.

De Giller staat ook online en de agenda is weer up to date.


Jeroen Surminski nieuwe KPJ prins.

Uitgegeven: maandag 25 januari 2010 21:43

Vrijdag 15 januari was een spannende dag voor alle carnaval liefhebbende KPJ'ers. Hét spectacel van het jaar stond weer op het programma: Het KPJ prinsenbal. Prins Roel met adjudanten Frank en Ralf en vorst Rik (alle KPJ leden) waren aanwezig om het grote festijn mee te maken. Eerst een uurtje happy hour om in de stemming te komen. Daarna het afstreden van onze legendarische prins Peter. We hebben hem in een jaar niet zo blij en opgelucht zien kijken. Toen het grote momen. Iedereen in een lange polonaise door de kroeg. Een voor een vielen er mensen af, totdat...... er helemaal niemand meer overbleef. Sommige zagen de bui al hangen en stapte zonder toestemming uit de polonaise. Dus toen maar een potje handdrukken tussen Johan Knoops en Cökse. Cökse ging er helemaal voor: zou hij dan eindelijk prins worden??? UIteindelijk was het de scheidsrechter die er met de hoofdprijs vandoor ging. Jeroen Surminski werd uitgeroepen tot KPJ prins 2010!!! En wat was hij er blij mee!! Jeroen wordt bijgestaan door zijn adjudantes Nikki Seuren en Mieke Theeuwen. Anouk Vullings werd tot haar grote blijdschap uitgeroepen tot nar. (wel in burger).

Na een korte nacht is er op zaterdag nog volop versierd. De tuin ziet er, zoals de KPJ traditie voorschrijft, weer fantastisch uit. De foto's van het prinsenbal en het versieren staan nu online.


Sinterkerst

Uitgegeven: zondag 13 december 2009 20:00

Dit jaar geen lootjes gedichtjes en andere gekkigheid, maar gewoon gezellig samen zijn. Uiteraard zijn er wat vrijblijvende activiteitjes georganiseerd. En komt er een special guest!!!!! Er is één ding wat je niet moet vergeten: Neem van thuis iets mee wat je altijd al kwijt wilde. Dit mag van alles zijn, als het maar een waarde heeft van ongeveer €2,50. Dit 'ding' pak je dan op een zo leuk mogelijke manier in. Het beloofd een gezellige ontspannende avond te worden. Je hoeft je ook niet op te geven, dus heb je vrijdagavond niets te doen, of ben je toch eerder terug van de kerstborrel, kom dan gerust ons braakhok eens opzoeken!

klik op de foto voor de flyer van deze avond.


Foto's vrijwilligersavond KPJ Limburg online.

Uitgegeven: zondag 22 november 2009 15:43

Vrijdag 21 november zijn het bestuur en de vrijwillegers van de KPJ naar Weert geweest voor de jaarlijkse vrijwillers avond, georganiseerd door KPJ Limburg. Op het programma stond een casino avond. We kregen wat nep euro's waar mee gespeeld kon worden. We hebben ons helemaal kunnen uitleven met Black Jack en Roulette. Voor de beste gokkers van de avond waren er prijzen. Heleen ging er met de vierde prijs vandoor. Voor de rest zijn wij slechte gokkers. Maar Nikki won nog wel de prijs voor best geklede dame van de avond. Na de activiteit zijn we nog Weert ingegaan. Met wat omzwervingen kwamen we in een oubollig café terecht. Eentje drinken en dan verder was het plan. Totdat de goedheiligman met zijn pieten binnen kwam. Dit waren de prins en oudprinsen van een carnavalsvereniging uit Weert. Het werd toen kei gezellig en we zijn dan ook hier blijven hangen. Op de foto's is het resultaat hiervan te zien.


Opbrengst duchenne heroes 2009: 1.015.000 euro!

Uitgegeven: dinsdag 27 oktober 2009 17:00

Zaterdagmiddag 19 september arriveerden alle Duchenne Heroes na een loodzware 7-daagse mountainbike tocht heelhuids in Nijmegen. Een enorme groep vrienden, bekenden en Duchenne families vormden een erehaag in park Brakkenstein waardoor deze helden hun laatste meters afleggen, aangemoedigd door spreekstalmeester ‘Gemma Glitter’. Onder luid applaus wordt de opbrengst van Duchenne Heroes 2009 bekendgemaakt: 1.015.000 euro! Een fantastische bijdrage aan het onderzoek naar een genezing voor Duchenne. KPJ Melderslo haalde tijdens de examenfuif geld op en vulde het bedrag aan tot 500 euro! De KPJ bedankt iedereen voor zijn vrijwillige bijdrage. Foto's van deze tocht op www.duchenne.nl en www.guidomarijn.nl

Verder staan de foto's van de thema avond al weer een tijdje online.


Griezelen in Walibi World

Uitgegeven: zaterdag 10 oktober 2009 17:00

Zaterdag 31 oktober gaan we met z’n alle naar Walibi World! We vertrekken deze dag om 13.00 vanuit het MFC, om 21.30 gaat de bus weer richting de Melderse. Tijdens deze avond is Eddie de clown terug tijdens de Halloween Fright Nights in Walibi World. Bereid je voor op een gruwelijk horror spektakel met 3 bloedstollende Haunted Houses, 2 angstaanjagende Scarezones en 3 zenuwslopende Shows. Beleef ook de meest spectaculaire achtbanen en attracties zoals Goliath en Space Shot. De kosten van deze dag bedragen €20,- inclusief busreis en toegang tot het park! Twijfel niet en geef je op door een mailtje te sturen naar Heleen (heleenverbeek292@hotmail.com) of Nikki (nikki_seuren1@hotmail.com) vóór 20 oktober. Let op: vol = vol !!! Voor meer informatie kun je kijken op www.walibiworldhalloween.nl.

Verder is de agenda weer bijgewerkt. Dus kijk hier voor wat er de komende maanden (onder voorbehoud) op de planning staat. Ook de foto's van het karten staan al een tijdje online.


Thema avond

Uitgegeven: zaterdag 10 oktober 2009 17:00

Vrijdag 16 oktober is het dan zover, de thema avond van VC NOEIT OP TIED. Met als thema "Hooi Zolder Party". Wat jullie allemaal te wachten staat deze avond staat in de flyer, maar het verwacht veel goeds. Het zou leuk zijn als jullie er als een echte boer uitzien deze avond. Dus haal je klompen uit de kast en trek je overall aan, het liefste de overall waarmee je 's middags nog de stal hebt uitgemest . Het is tevens ook een open avond. Dus ken je nog mensen die heel graag bij de KPJ willen, nodig hun dan uit want ze kunnen lid worden voor maar € 5,-. Klik op de flyer voor de complete afbeelding


Het nieuwe seizoen is weer begonnen

Uitgegeven: zaterdag 12 septemberr 2009 13:00

Het seizoen is weer begonnen. Het werd ingeleid met een barbeque en slingerbal. Een leuk spel op een luchtkussen. Ga op een blokje staan en probeer je concurrenten met de bal van het blokje te slingeren. Bij de dames was Wendy hier het beste in. Roel wonnen bij de heren. Foto's staan nu online.

 

 


Karten

Uitgegeven: zaterdag 12 septemberr 2009 13:00

Vrijdag 25 september gaan we karten met de KPJ. Door beschikbaarheid van de baan moet ik snel weten hoeveel personen er mee gaan. Ik heb nu 3 heats gereserveerd, per heat kunnen er 16 personen meedoen, dat zijn max. 48 keer karten. Dus stel we gaan met 32 personen en de helft wil 2x dan zit alles al vol. Geef je dus snel op zodat ik evt. bij kan reserveren. We vertrekken rond 19.30 uur. De vorige keer waren we met maarlieft 36 personen! Indien er mensen zijn die een 2e keer willen karten moeten die dit van tevoren doorgeven, ikzelf wil dat bijvoorbeeld wel. Ik heb nu 2 heats achter elkaar gereserveerd om 20.45 en om 21.00 en een 3e heat om 21.30. Daarnaast is er nog een mogelijkheid om de baan te reserveren voor 21.15 en/of 21.45 uur maar dit moet ik ruim van tevoren doorgeven. Wil je meegaan om te gaan kijken zul je zelf vervoer moeten regelen. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 14 september bij Mark Wijnen. Wat wil ik van je weten: - 1 of 2 keer karten. - Auto beschikbaar om te rijden en hoeveel personen er in totaal in de auto kunnen? (Rijkosten worden vergoed) Geef je dus snel op bij mij! Voor informatie over de kosten en opgeven check je e-mail


Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen

Uitgegeven: woensdag 02 septemberr 2009 20:45

Vrijdag 04 september begint het KPJ seizoen weer. Dus het KPJ lokaal is weer geopend. De eerste avond is een vrije avond. Vrijdag 11 september volgt de seizoensopening. Eerst een beetje actief bezig zijn, zodat iedereen goede honger heeft. Daarna is er de barbecue. Opgeven voor deze activiteit is noodzakelijk en kan bij Anouk Vullings en Jeroen Surminski. De rest van het programma volgt binnenkort.

 


Nieuws Archief

Uitgegeven: Woensdag 02 september 2009 20:45

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws seizoen 2008/2009, klik hier

Nieuws seizoen 2007/2008, klik hier

Nieuws seizoen 2006/2007, klik hier