Nieuws

Foto's uitwisseling CANIX en bestuursuitstapje online

Uitgegeven: zondag 22 mei 2011 18:45

Nu ook de foto's van het bestuursuitstapje online. Dit was een gezellige avond in de Breienburg.

Het heeft even (lang) geduurd, maar nu staan de foto's van de bandjes avond in de CANIX eindelijk online. De camera vond het erg gezellig in Lottum en is nog een paar weekjes gebleven. De overige KPJ leden vonden het ook gezellig. Met een bus vol richting Lottum en de CANIX goed gevuld. De bandjes waren goed en de kleine bierglazen waren al snel op. Wil je het nog een keer terug beleven, kijk dan in het foto album.

De volgende grote activiteit is het stappen in Nijmegen op vrijdag 27 mei. Opgeven hiervoor kan via de mail bij Marjon en Heleen.


Aankondiging uitwisseling met OJC CANIX

Uitgegeven: zaterdag 19 maart 2011 12:00

Op vrijdag 5 november stond het braakhok goed gevuld met veel Lottumse en Melderse mensen. De reden, 2 lottumse bands kwamen een stevig potje muziek verzorgen tijdens de eerste uitgave van de bandjes uitwisseling tussen OJC CANIX en KPJ Melderslo. Maar nu is het de beurt aan ons.

Op vrijdag 1 april is de return uitvoering van de uitwisseling. Deze keer staan de Melderse bands Epic fail en Otherwise op het podium in Lottum. Zie de poster hiernaast voor meer informatie. Klik erop om hem te vergroten.

De planning is om met een hele bus vol richting Lottum te gaan. Aanmelden voor deze activiteit kan bij Jeroen Surminski of op de lijst in het KPJ lokaal. Op 1 april vertrekt de bus om 20:45 bij het Paradijs.


Foto's prinsen bal en versieren online

Uitgegeven: donderdag 10 maart 2011 21:30

Vrijdag 11 februari was weer het spetterende kpj prinsen bal. Nadat onze ondertussen onecht getrouwde oud prins Jeroen Surminski was afgetreden, was het de buurt aan Luuk Gordon om het podium te beklimmen. Via de Melderse versie van het spel Minute to win it stonden uiteindelijk de nieuwe adjudanten Kelly Jakobs en Lotte Spreeuwenberg op het podium. Ook nar Tweety stond erbij. Nu nog een leider voor dit gezelschap. Dat werd iemand die dit al jaren wilde, namelijk:

Prins Cöxke d'n ierste, a.k.a. Ron Cox.

Ron heeft de KPJ'ers weer overal mee naar toe gesleurd deze carnaval en heeft weer wat mooie speeches gehouden. De Foto's van het prinsen bal staan nu (eindelijk) online


11 februari KPJ prinsenbal

Uitgegeven: woensdag 2 februari 2011 20:00

Vrijdag 11 februari is er weer het grote KPJ prinsenbal. Op deze avond zal na een spetterende show de opvolger van KPJ prins Jeroen bekend gemaakt worden. Maar voordat het zover is zal Jeroen aftreden en opgenomen worden in de oud KPJ prinsen garde.

Het prinsenbal vindt plaats in 't Tunneke. Voor aanvang van het officiele gedeelte zal de avond afgetrapt worden met een happy hour. Hoe laat is nog niet bekend, hou hiervoor je mail in de gaten.

Dus neem al je vrienden en vriendinnen (en KPJ leden) mee naar het 't Tunneke, want wie weet ben jij wel de volgende KPJ prins(es)!!


Foto's uitwisseling met CANIX en kerstgala online

Uitgegeven: dinsdag 1 februari 2011 20:00

Na vele lange omzwervingen heeft de foto camera van de KPJ het huis van de webmaster weer bereikt. Met daarop nog de foto's van de bandjes uitwisseling met CANIX uit Lottum. Dit was een hele geslaagde avond en het was ook volle bak in het KPJ lokaal. Het is nu wachten op de return uitvoering van deze uitwisseling.

Ook stonden de foto's van het KPJ kerstgala nog op de camera, met hierbij ook de eerste beelden van de vernieuwde inrichting van ons lokaal. Er hangen nu foto's aan de muur en de tafel bij de bank is weer terug, dus er kan net als in het oude lokaal vanaf de bank worden getoept.

Voor het programma van de komende weken graag de kwaker in de gaten houden.


Foto's muziek quiz online

Uitgegeven: zondag 31 oktober 2010 17:00

Bij de muziek quiz was het helaas niet zo druk, maar de mensen die er wel waren hebben fanatiek gegokt, gerend en vragen beantwoord. Ook hadden zij de eer om als eerste KPJ leden de nieuwe beamer en scherm te kunnen aanschouwen. Het was een leuke quiz. Lotte bedankt! Een aantal foto's staan in het foto album

Vrijdag 05 november is de uitwisseling met Canix uit Lottum. Ja, ja, Lottum, jullie lezen het goed. Het kan dus toch samen. De Lottumse bands 'Stratex' en 'International Paper' zullen het KPJ lokaal op de kop komen zetten. Programma begint rond 21:00.


Foto's seizoensopening, uitstapje naar Duitsland en vrijwilligersavond KPJ Limburg online

Uitgegeven: woensdag 27 oktober 2010 20:35

Wegens omstandigheden heeft het een hele tijd geduurd, maar hier zijn dan toch de foto's van de seizoensopening, het uitstapje naar Duitsland en, zeer recentelijk, de vrijwilligersavond van KPJ Limburg.

De seizoensopening was een cocktail avond. Deze werd aangevult met broodjes kroket en frikandel. Ook waren er een aantal spellen om toch nog een beetje actief te blijven. Wasknijpers in het haar, pullen achterover en nog meer frikandellen naar binnen. In Duitsland kon ideaal mensen gekeken worden. De foto's hebben geen commentaar nodig!

Vrijdag 29 oktober is de muziek quiz. Deze begint om 21:00. Kom allemaal langs en laat zien hoeveel je naar de radio luistert en naar concerten gaat. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen.


Foto's waterskieŽn en leden foto online

Uitgegeven: vrijdag 06 augustus 2010 12:15

Na lang wachten staan ze dan eindelijk online. De foto's van het waterskieën. Het was die dag schitterend weer en dat is op de foto's te zien. Strak blauwe lucht en KPJ leden die netjes hun rondjes skieën. Maar er zijn ook een aantal foto's van leden die actief aan het zwemmen zijn. Gevallen???

Verder is de ledenlijst weer up to date en staat de nieuwe leden foto onder de lijst. Zie kopje "leden"

Houdt de kwaker en de website in de gaten voor het programma na de zomerstop.


 


Nieuws Archief

Uitgegeven: Woensdag 02 september 2009 20:45

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws seizoen 2009/2010, klik hier

Nieuws seizoen 2008/2009, klik hier

Nieuws seizoen 2007/2008, klik hier

Nieuws seizoen 2006/2007, klik hier