Nieuws

Seizoen afgesloten met BBQ en Bierpong

Uitgegeven: zaterdag 16 juni 2012 15:15

Vrijdag 15 juni is het KPJ seizoen 2011-2012 afgesloten met een BBQ. Er was op veel leden geteld, want er stond een flikke bult eten klaar. Uiteindelijk wisten toch ruim 30 leden voor de laatste keer dit seizoen de weg naar het braakhok te vinden. Onder het genot van de BBQ werd er gekeken naar de wedstrijd Zweden-Engeland en werd er een Bierpong toernooi gehouden. Doel van het spel: Een pingpong balletje in een beker bier van de tegenstander gooien. Als het raak is, moet de tegenstander dat bekertje leegdrinken. Als een team al zijn bekertjes leeg heeft, dan hebben ze verloren. Iedereen vond dit wel leuk om te doen, alleen het barpersoneel was er iets minder blij mee, want er ging nog wel eens een bekertje om.

De allerlaatste activiteit van dit seizoen vindt plaats tijdens de examenfuif. Onze vrijden van Joek uit Ens komen dan naar Melderslo. Zij blijven een nachtje slapen en gaan op zaterdag ook mee (met gemengde teams) beach volleyen. Lijkt het jouw leuk om een gezellig weekendje met de Joekels door te brengen, meldt je dan nu aan bij Nikki. Je krijgt dan op zaterdag een ontbijt en na het volleyen nog een warme maaltijd. Er zijn geen kosten aan verbonden, je moet alleen een kaartje voor de examenfuif kopen.


Foto's Darts en Cocktails online

Uitgegeven: zondag 20 mei 2012 17:10

Op vrijdag 18 mei vond er een klein dart toernooitje plaats in het braak hok en kon er genoten worden van zelf gemaakte cocktails. Het dart toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Jeffrey, die er met een mooi KPJ prijzen pakket vandoor ging. De foto's van deze avond staan nu online.

Op 13 oktober viert KPJ Limburg het 90 jarig bestaan met een feest voor alle KPJ leden van Limburg. Het belooft een gezellig oktoberfest te worden. Vervoer en entree zijn gratis. Als je als KPJ lid naar dit feest wilt, moet je je uiterlijk 2 juni aanmelden bij Joost van den Ham. Eventuele partners die geen lid zijn, zijn ook welkom.


Foto's avond bij het Beugelke online

Uitgegeven: zaterdag 28 april 2012 14:11

Op vrijdag 27 april zijn we weer met een aantal actieve KPJ leden op de fiets gesprongen en richting de Denenweg gepedaleerd. Doel van de reis was het Beugelke. Een locatie waar de KPJ geregeld een keer terecht komt. Dit jaar stond er weer een klassieker op het programma: Slaan met die banaan. Oftewel, een balk waar je op moet gaan zitten en probeer elkaar er maar af te meppen. Het werd al snel duidelijk dat er binnen de KPJ genoeg mensen met apen kwaliteiten rondslingeren. Vaak hing men ondersteboven aan de balk en werd er geprobeerd de tegenstander alsnog eerder van de balk te krijgen. De foto's staan nu online.

Ook kan iedereen zijn of haar agenda erweer bij pakken en daarin opschrijven dat de Melderse Examenfuif 2012 gehouden wordt op vrijdag 13 juli.


Foto's auto speurtocht en turkse avond online

Uitgegeven: zaterdag 14 april 2012 15:00

Na een afwezigheid van een aantal jaren stond op vrijdag 23 maart de autospeurtocht weer eens op het programma. In deze tijd van dure benzine was het dit jaar waarschijnlijk een dure uitvoering. De route liep dit jaar richting Hegelsom, om via de binnenlanden van Kronenberg bij de grote gele M in Sevenum uit te komen. Van daar uit liep de route richting Maasbree om uiteindelijk in Venlo uit te komen. Hier zijn we naar cafe de Locomotief geweest. Dit was erg gezellig. Op de weg terug wilden er nog veel naar de Lange, dus hier is nog een grote groep om half 3 binnen komen vallen.

Op vrijdag 13 april was er weer een thema avond. Dit keer was het een Turkse avond. Er kon volop (als was het maar tijdelijk) genoten worden van Turkse muziek. Ook was er aan het eten gedacht. Een grote schaal met Shoarma werd binnengebracht. Buiten was er de mogelijkheid om de waterpijp eens te proberen en tijdens de quiz werd de Turkije kennis van leden getest. De dames hadden alles dus netjes geregeld en we hebben nog wat nieuwe leden mogen verwelkomen. De foto's van beide activiteiten staan nu online.


Site update

Uitgegeven: maandag 2 april 2012 20:20

De website is na een lange tijd weer een heel eind up to date. Onder het kopje bestuur kun je de huidige samenstelling van het bestuur vinden. Wil je een vraag aan het bestuur stellen, dan kun je hier zien wie je waarvoor aan kunt spreken.

Wil je eigenlijk wel eens weten wie er tegenwoordig nog allemaal lid is van de KPJ, kijk dan eens onder het kopje leden. De ledenlijst is weer up to date. Zoals je kunt zien zijn we nog met 89 leden.

De Giller over de activiteiten in het najaar van 2011 is al bij de leden in de digitale brievenbus gevallen. Heb je hem niet ontvangen en wil je toch graag weten wat de KPJ'ers zoal op vrijdag avond doen, kijk dan onder de kop Giller en geniet ervan.

Wil je weten wat er de komende tijd op het programma staat, neem een kijkje in de KPJ agenda.

Ook de KPJ gaat met zijn tijd mee. Sinds kort hebben we ook een facebook pagina. Ook hier kun je de agenda zien en je aanmelden voor de activiteiten.


Foto's skiën en Sinterkerst online

Uitgegeven: zaterdag 17 december 2011 17:45

Een paar weken terug zijn we met een bus vol richting Bottrop in Deutschland gereden om daar wat te gaan skiën en veel bier te drinken. De helft heeft zich aan een afdalinkje of 5 gewaagd en de andere helft ging meteen aan de schnitzel en het bier. Bij het skiën zijn er geen grote ongelukken gebeurd, maar het bier richtte wel enige schade aan. Uiteindelijk heeft ongeveer 1 op de 4 van de aanwezige KPJ'ers een pannenkoekje gebakken. Een geslaagde avond dus. De foto's staan nu online.

Tussen Sinterklaas en kerstmis in was er het Sinterkerst feest. De aanwezigen hadden een tweedehands cadeau'tje van een nieuw papiertje voorzien en meegebracht. Onder de bezielende leiding van kerstman Petje werd er een Sinterkerst versie gespeeld van ik hou van Holland. Drie groepjes, 6 ronden en uiteindelijk cadeau's uitzoeken. Het was een geslaagde avond. Ook hier staan de foto's nu van online.


Giller staat nu online

Uitgegeven: zondag 4 december 2011 18:15

Een tijdje terug hebben de leden van de KPJ de Giller in de mailbox ontvangen. Dit betekent een nieuw tijdperk voor de Giller. Voor het eerst is er geen papieren versie meer van. Natuurlijk wil je het mooie clubblad van de KPJ aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Dat kan nu, want de Giller staat nu ook op onze website. Klik hiernaast op de knop "De Giller" en de rest wijst zich vanzelf. Veel leesplezier!!

 


Geslaagde uitwisseling met JOEK

Uitgegeven: zondag 23 oktober 2011 18:00

zaterdag morgen stonden 16 (niet allemaal even fitte) KPJ leden om 10:00 uur (of wat later) klaar bij het MFC voor de uitwisseling. Iedere auto werd volgeladen met wat te snoepen voor onderweg (het is toch 2 uur rijden naar Ens en dat zijn we niet gewend)

Na een voorspoedige reis met de verplichte tankstation pitstop, waren we rond 12:30 in Ens. Meteen was de helft ook weer weg, omdat die nog honger hadden. We hebben daar dus eerst kennis gemaakt met de Ensse Lee en een plaatselijk "hakkebal" speciaal (hè Frank). Terug op de camping werd er kennis gemaakt en niet veel later werd er begonnen met Ik hou van Holland. Veel spellen van de TV kwamen voorbij. Er zat echter een klein duits tintje aan het spel. Om 15:00 stond iedereen al met de pul in de hand. Rond 17:00 uren waren de meeste dan al ook prima in staat om met de Karaoke mee te doen. Na de BBQ de slaapplek in gericht en op naar het JOEK Oktoberfest. Ook hier weer pullen bier en ook nog een bier estafette. Chris heeft ook nog even laten zien hoe ze in Limburg met een slagroom taart overweg gaan. Verder was het een gewelig feest.

Om 02:00 uur stonden de taxi's weer klaar om iedereen naar zijn bedje te brengen. Na nog een ontbijt zijn we rond 10:30 (al dan niet nuchter) terug naar de Melderse gereden. Wil je dit spektakel nog eens herbeleven? Dat kan, want de foto's staan nu online


Foto's muziekquiz online

Uitgegeven: zondag 9 oktober 2011 18:21

Op vrijdag 7 oktober was er weer een KPJ Muziekquiz. Lotte had een mooie quiz verzorgd, waarin verschillende soorten vragen beantwoord moesten worden. Om eens wat te noemen: Bandnamen als tekening herkennen, intro en verdraaide nummers herkennen, open vragen beantwoorden en last but not least: karaoke!!

De ongeveer 20 aanwezige KPJ leden (waaronder sinds lange tijd Lars) gingen er helemaal voor. Uiteindelijk werd het een strijd tussen team 2 en 3. Team 2 won met 2 punten verschil. (Iemand van de mannen herkende daar de tune van Desperate housewifes).

De foto's van deze avond staan nu online.


Joost van den Ham nieuwe voorzitter van de KPJ

Uitgegeven: woensdag 14 september 2011 20:15

Het nieuwe KPJ seizoen is vrijdag 9 september knallend begonnen. De opening werd gecombineerd met de vrijwilligersavond voor de mensen die mee hebben geholpen bij de examenfuif. De band otherwise zorgde voor een stevig stuk muziek en bij de frietkraam werden de hongerige maagjes goed gevuld. Het belangrijkste stuk van de avond was het bekend maken van de nieuwe voorzitter van KPJ. Na een aantal jaar nam Mark Wijnen afscheid als voorzitter en gaat hij verder als bestuurslid. Hij wordt opgevolgd door Joost van den Ham. Joost, heel veel succes met deze nieuwe functie. De foto's van deze avond zijn terug te vinden in het foto album.


Start KPJ seizoen 2011-2012

Uitgegeven: woensdag 31 augustus 2011 20:30

Het nieuwe KPJ seizoen staat op het punt van beginnen. Vrijdag 2 september is er weer het eerste seizoen. Iedereen is van harte welkom om de vakantie nog eens te evalueren, of om alweer stoom af te blazen na weer enkele weken school en werk.

Op vrijdag 9 september is de officiële opening van het seizoen. (zie flyer hiernaast) Op deze avond is er een entree van 5 euro, maar daarvoor kun je wel onbeperkt eten en genieten van Otherwise. Ook zal tijdens deze avond de nieuwe voorzitter bekend gemaakt worden.


Mooie opbrengst van inzameling voor het goede doel op de examenfuif

Uitgegeven: woensdag 31 augustus 2011 20:15

Op de examenfuif is dit jaar geld opgehaald voor een nieuw goed doel. Dit jaar was dit stichting Salto Adelante, de stichting waar Rob Surminski vrijwilligerswerk voor gaat doen in de krottenwijken van Managua, de hoofdstad van Nicaragua. Dit mooie bedrag is door de bezoekers van de examenfuif gedoneerd. De examenfuif is dus niet alleen een feestje bouwen voor jezelf, maar ook voor je medemens in een ontwikkelingsland. De commissie heeft het bedrag (flink) naar boven afgerond.


 


 


Nieuws Archief

Uitgegeven: Woensdag 31 augustus 2011 20:15

Voor het nieuws van voorgaande jaren:

Nieuws seizoen 2010/2011, klik hier

Nieuws seizoen 2009/2010, klik hier

Nieuws seizoen 2008/2009, klik hier

Nieuws seizoen 2007/2008, klik hier

Nieuws seizoen 2006/2007, klik hier